Кухонний кований професійний шеф-ніж Victorinox 7.7403.20 G в подарунковій упаковці
9 358,65 ₴
8 913 ₴
- Готово до відправки
- Код: 4000567
- +380 (50) 327-15-50МТС
Професійний кований кухонний ніж, c клинком завдовжки 20 див.
Лезо має вузьким клинком і тонкою, легко затачиваемой ріжучою кромкою. Обладнаний вузької ручкою, даний ніж чудово лягає в руку і тим самим відчутно полегшує роботу кухаря.
Виготовлений з кованої високоякісної нержавіючої сталі.
Рукоять виконана з чорного ударостійкого пластику.
Серія: "Grand Maitre"
Коване лезо відрізняється більшою, ніж у штампованого клинка, міцністю. Воно багатошарово по своїй структурі, завдяки чому з легкістю витримує значні навантаження протягом тривалого часу.
Кухонные ножи Victorinox — это изделия высокого качества, которые полностью отвечают всем требованиями международных стандартов. В ассортименте компании имеются любые разновидности кухонных ножей — разделочные, ножи для очистки картофеля, для нарезки рыбы и сыра, для хлеба, а также клинки других типов. Ножи Victorinox сделаны из качественных материалов. Лезвия из высокопрочной стали долго сохраняют свою остроту, а ручки из пластика, дерева и металла обладают повышенной комфортностью. Благодаря этому, кухонными ножами Victorinox можно работать в течении длительного времени, не уставая.
Рекомендації по експлуатації :
Високоякісні кухонні ножі не рекомендується мити в посудомийній машині. По ряду причин виробники ножів рекомендують виключно ручну мийку.
Відразу після використання ножі повинні бути вимиті вручну і висушені, в іншому випадку леза ножів можуть потемніти. У випадку якщо з'явилися невеликі зміни відтінку сталі або плями на лезі — використовуйте для очищення тільки м'які не містять хлор або абразиви кошти.
Ножі найкраще зберігати окремо від решти посуду, так як це допоможе уникнути можливих пошкоджень ріжучої кромки і полотна леза від сторонніх контактів з твердими предметами (не зберігайте ножі в традиційному висувному кухонному ящику упереміш один з одним). Краще їх тримати на спеціальній підставці або на магнітному тримачі.
Кухонні ножі не призначені для різання та рубання м'яса, птиці і риби з великою кісткою, а так само заморожених продуктів (для цих цілей існують спеціальні ножі).
Ножі не потрібно згинати, гнути або використовувати для скобления, дряпання, відкривання пивних пляшок або консервів.
Не рекомендується різати продукти на обробних столах і дошках із скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Використовуйте дошки з натурального дерева або поліуретану (м'якої пластмаси).
При правильній експлуатації якісні кухонні ножі прослужать вам довгі роки.
Характеристики:
- Виробник: VICTORINOX
- Країна виробник: Швейцарія
- Твердість клинка, HRC: 55-56
- Колір: Чорний
- Рабоча частина, мм: 20
- Марка стали: X50CrMoV15
Основні | |
---|---|
Виробник | Victorinox |
Країна виробник | Швеція |
Користувацькі характеристики | |
Тип | Ніж ШЕФ кухаря |
- Ціна: 8 913 ₴