Ніж кухонний для хліба Victorinox Standart DUX 21 см, з налаштованим обмежувачем
5 149 ₴
- Немає в наявності
- Код: 4004373
- +380 (50) 327-15-50МТС
Єдиний ніж для нарізки з обмежувачем товщини.
Неймовірно зручний і професійно зроблений ніж для хліба Victorinox. Виробництво – Швейцарія. Ідеальний в роботі як для домогосподарок, так і для професійних кухарів. Досить універсальний – дозволяє нарізати будь-якого роду продукти: м'ясо, ковбасні вироби, м'які сорти сиру. Чудово підходить для роботи з кондитерськими виробами. Оснащений зручно сидить в руці і красивою рукояттю з матового поліпропілену. Клинок довжиною 21 див. виконаний з високоякісної нержавіючої сталі.
Серія: "Standart"
Кухонні ножі Victorinox — це вироби високої якості, які повністю відповідають всім вимогами міжнародних стандартів. В асортименті компанії є будь-які різновиди кухонних ножів — обробні, ножі для чищення картоплі, для нарізання риби і сиру, для хліба, а також клинки інших типів. Ножі Victorinox зроблені з якісних матеріалів. Леза з високоміцної сталі довго зберігають свою гостроту, а ручки із пластику, дерева та металу володіють підвищеною комфортністю. Завдяки цьому, кухонними ножами Victorinox можна працювати протягом тривалого часу, не втомлюючись.
Рекомендації по експлуатації :
Високоякісні кухонні ножі не рекомендується мити в посудомийній машині. По ряду причин виробники ножів рекомендують виключно ручну мийку.
Відразу після використання ножі повинні бути вимиті вручну і висушені, в іншому випадку леза ножів можуть потемніти. У випадку якщо з'явилися невеликі зміни відтінку сталі або плями на лезі — використовуйте для очищення тільки м'які не містять хлор або абразиви кошти.
Ножі найкраще зберігати окремо від решти посуду, так як це допоможе уникнути можливих пошкоджень ріжучої кромки і полотна леза від сторонніх контактів з твердими предметами (не зберігайте ножі в традиційному висувному кухонному ящику упереміш один з одним). Краще їх тримати на спеціальній підставці або на магнітному тримачі.
Кухонні ножі не призначені для різання та рубання м'яса, птиці і риби з великою кісткою, а так само заморожених продуктів (для цих цілей існують спеціальні ножі).
Ножі не потрібно згинати, гнути або використовувати для скобления, дряпання, відкривання пивних пляшок або консервів.
Не рекомендується різати продукти на обробних столах і дошках із скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Використовуйте дошки з натурального дерева або поліуретану (м'якої пластмаси).
При правильній експлуатації якісні кухонні ножі прослужать вам довгі роки.
Цей ніж Dux від Victorinox має геніальне регульоване пристрій, здатне відрізати від 1 до 15 мм завтовшки. З його допомогою можна нарізати тонкими і рівними скибочками що завгодно: ковбасу, шинку, хліб або овочі. Зазубрене лезо цього ножа чудово впорається з будь-якою роботою.
- Рабоча частина: 21 см
- Розмір ножа: 315 х 42 х 22 мм
- Матеріал леза: високоякісна нержавіюча сталь
- Матеріал рукояті: чорний поліпропілен
- Твердість клинка, HRC: 55-56
- Колір: Чорний
- Рабоча частина, мм: 21
- Марка стали: X50CrMoV15
Основні | |
---|---|
Виробник | Victorinox |
Країна виробник | Швеція |
Користувацькі характеристики | |
Тип | З фіксованим клинком |
- Ціна: 5 149 ₴